Dezinsectie Rezidential

Acasa > Servicii > Dezinsectie > Rezidential

Dezinsectie in functie de daunatori si zona tratata

  Sanatatea ta este pusa in pericol de prezenta insectelor daunatoare, care sunt purtatoare de microbi si pot transmite boli infecto-contagioase sau parazitare atat la om, cat si la animale. Prezenta lor iti creeaza un adevarat disconfort si poate produce pagube materiale daca te gandesti la degradarea produselor si a alimentelor din care se hranesc.Intr-un numar prea mare, insectele pot afecta inclusiv culturile agricole si mediul inconjurator.  Gandacii se inmultesc foarte repede si este indicat sa actionezi rapid cand observi prezenta lor in casa.

    In functie de zona tratata si de daunatorul vizat se vor alege intodeauna insecticidele si capcanele utilizate, aparatura cu care se va face tratamentul si metoda de aplicare. Astfel, tratamentul poate sa diferentieze de la un caz la altul chiar daca daunatorul combatut este acelasi in ambele cazuri.

De ce sa alegi serviciu dezinsectie?

    Spray-urile si solutiile din comert pe care le folosesti sunt o solutie temporara. Ele omoara gandacii in numar foarte mic. Dupa utilizare lor, gandacii de bucatarie, se ascund in cele mai mici fisuri pe care le gasesc sau migreaza catre locuintele din imprejurimi, insa dupa ce trece efectul solutiilor pe care le-ai folosit, vor reveni in locuinta ta. Acestia pot aparea in orice spatiu, si sunt strict legati de curatenia din zona tratata, astfel pentru o eficienta mai buna a tratamentului si pentru a tine sub control gradul de infestare trebuie sa se mentina si curatenia.

    Cea mai buna solutie este sa apelezi la o firma DDD (firma dezinsectie), pentru a te asigura ca daunatorii dispar definitiv.

TELEFON

0764 345 345

EMAIL

solutiata3d@gmail.com