Firma dezinsectie Bucuresti

Acasa > Servicii > Dezinsectie

Ce este o firma de dezinsectie?

   Dezinsectia este tratamentul de combatere si preventie a insectelor de disconfort si a insectelor daunatoare sanatatii omului sau animalelor, respectiv gandaci, purici, capuse, tantari, muste, plosnite, furnici, etc. si este cel mai frecvent tratament pe care il efectueaza o firma DDD.      

   Volumul tratamentelor de dezinsectie este mai mare in timpul sezonului cald, cand apar si se dezvolta majoritatea insectelor taratoare sau zburatoare. Pe timpul sezonului rece volumul tratamentelor de dezinsectie mai scade deoarece o buna parte din daunatori, in special cei de pe exterior, dispar in aceasta perioada datorita temperaturilor scazute.

Firma Dezinsectie Bucuresti

    Oferim servicii dezinsectie rezindetial, dezinsectie comercial, dezinsectie asociatii de proprietari la cele mai inalte standarde cu o echipa profesionista cu peste 7 ani experient. Efectuam serviciu dezinsectie in Bucuresti si Ilfov in cel mai scurt timp posibil cu tehnologii de cea mai noua generatie. In functie de daunatorul vizat tratamentele difera prin metoda de aplicare, solutiile folosite, perioada de repetare a tratamentului si locul pe care se aplica insecticidele sau capcanele. Acestea sunt direct influentate de stilul de viata si comportamentul insectelor vizate. 

   Tratamentele chimice se fac prin aplicarea insectidelor (biocidelor) prin zonele prin care se afla insectele astfel incat acestea sa moara in momentul in care intra in contact direct cu solutia. NU este nevoie sa se dea cu solutia insecticida direct pe daunatori, ci se aplica pe suprafetele prin care umbla acestia, iar cand insectele trec pe zona respectiva acestea vor intra in contact cu insecticidul si vor muri.

    Tratamentele ecologice sunt tratamentele efectuate cu capcane adezive, capcane pe baza de feromoni, capcane de captura, sau alte tipuri de capcane care nu contin substante chimice in componenta. Acestea se fac in general in spatiile mai sensibile unde nu se pot aplica insecticide, cum ar fi o zona de depozitare fructe si legume, un salon de spital in care nu se elibereaza niciodata spatiul, sau o zona certificata ecologic.

TELEFON

0764 345 345

EMAIL

solutiata3d@gmail.com